Skip to main content

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Συννεφιά τις πρωινές ώρες

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ - Μέχρι τους 15 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία

Tοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα Πέμπτη στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, πιθανώς στα ανατολικά πρόσκαιρα ισχυρές ενώ προβλέπεται γρήγορη βελτίωση των φαινομένων. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και γρήγορα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και λίγα χιόνια στα ορεινά με βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.