Skip to main content

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα, έως 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του 24ώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη - Στο Αιγαίο η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 18 βαθμούς

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για παροδικές τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται σήμερα στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Ανατολική Στερεά Ελλάδα και στη Δυτική Κρήτη.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 3 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 15, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 18.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου έως το πρωί θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς παροδικές βροχοπτώσεις.

Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς.