Skip to main content

General Motors: Στην Spyker Cars η Saab

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία General Motors κατέληξε σε συμφωνία με την ολλανδική εταιρία που κατασκευάζει πολυτελή σπόρ αυτοκίνητα, Spyker Cars, για να της πουλήσει τη σουηδική θυγατρική της Sa
Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία General Motors κατέληξε σε συμφωνία με την ολλανδική εταιρία που κατασκευάζει πολυτελή σπόρ αυτοκίνητα, Spyker Cars, για να της πουλήσει τη σουηδική θυγατρική της Saab, μετέδωσε σήμερα το οικονομικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Το οικονομικό τηλεοπτικό δίκτυο δεν διευκρίνισε τις πηγές του, αλλά και ο ανταγωνιστής του το δίκτυο Fox αναφέρθηκε επίσης σε μια συμφωνία, επικαλούμενο «ένα πρόσωπο που εργάζεται στην Spyker». Το δίκτυο Fοχ ανέφερε επίσης ότι μια συνέντευξη Τύπου είχε προγραμματιστεί για να ανακοινωθεί η μεταβίβαση, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της Spyker αρνήθηκε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο. Εκπρόσωποι της GM δεν ήταν διαθέσιμοι, για να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες αυτές.

Η Ολλανδική Αρχή για τις χρηματοπιστωτικές αγορές (ΕΠΑ), ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέστειλε τη διαπραγμάτευση της μετοχής της Spyker στο χρηματιστήριο του ΄Αμστερνταμ, αναμένοντας τη δημοσίευση ανακοίνωσης από τον κατασκευαστή, που είναι ο μόνος υποψήφιος που εξακολουθεί να διαπραγματεύεται για την απόκτηση της Saab.

Η μετοχή της Spyker αυξήθηκε σε ποσοστό 2,84%, στα 3,91 ευρώ κατά την αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής, αφού είχε αυξηθεί κατά 61%, στα 3,80 ευρώ, τη Δευτέρα.