Skip to main content

Γευσική δοκιμή κρασιών και τυριών στο ξενοδοχείο Excelsior

Στην ανοικτή γευστική δοκιμή σπάνιων κρασιών και τυριών από δεκάδες παραγωγούς της Ελλάδος και της Ευρώπης παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.

Την παρουσίαση εκλεκτών οίνων και τυριών εθνικής και Ευρωπαϊκής προέλευσης στο εστιατόριο Be του ξενοδοχείου Excelsior διοργάνωσαν το Παντοπωλείο της Θεσσαλονίκης και η εισαγωγικές εταιρίες Αίολος και Provence, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Στην ανοικτή γευστική δοκιμή σπάνιων κρασιών και τυριών από δεκάδες παραγωγούς της Ελλάδος και της Ευρώπης παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.










 Σωτηριάδης Γιώργος, Λιάγκας Παναγιώτης, Τσελεπίδης Αλέκος, Γιώργος Μητράκος


Αριστερά Ραφαέλα Παξινου και δεξιά Μαρία Δάμκου-Σπανού