Skip to main content

Γαβότσης: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Ως στόχο της διοίκησής του χαρακτήρισε την «παροχή δωρεάν υπηρεσιών από τις κοινωνικές δομές του δήμου στους απόρους» ο Αστέρης Γαβότσης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η διανομή ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης σε απόρους-ωφελούμενους των κοινωνικών δομών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) μέσω του υπουργείου Εργασίας, και έχει ως συντονιστή-εταίρο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε στόχος της διοίκησής μας είναι να μπορούν όλο και περισσότεροι πολίτες του δήμου μας να λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες από τις κοινωνικές δομές του δήμου». «Οι προσπάθειές μας για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων θα συνεχιστούν με κάθε τρόπο», συμπλήρωσε ο κ. Γαβότσης.    

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πέτρος Αταμιάν εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ομαλή διεξαγωγή της διανομής των προϊόντων τονίζοντας ότι: «Δώσαμε μεγάλη βαρύτητα στην άμεση εξυπηρέτηση των ωφελουμένων ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους και η διανομή να γίνει με κάθε σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Οι υπηρεσίες της αντιδημαρχίας εργάστηκαν συντονισμένα, ενημέρωσαν εγκαίρως τους δικαιούχους ενώ είχαν ήδη ετοιμάσει όλες τις σακούλες για τον κάθε συμπολίτη μας».