Skip to main content

Γάμος ομόφυλων: Καταψήφισε ο Καράογλου - «Άκουσα τη φωνή των συμπολιτών μου»

Ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της ΝΔ τονίζει πως παρά την καταψήφιση του νομοσχεδίου, στηρίζει αδιαπραγμάτευτα την κυβέρνηση

Τους λόγους για τους οποίους καταψήφισε το νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο εξηγεί σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου.

«Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι σταθερός στις απόψεις μου, συνεπής στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια. Πιστός, λοιπόν, σε όλα τα παραπάνω, τιμώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου στη Β'  Θεσσαλονίκης, τη φωνή των οποίων έλαβα σοβαρά υπ'όψιν, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια» αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας όμως πως στηρίζει την κυβέρνηση και συντάσσεται απόλυτα με τον πρωθυπουργό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θεόδωρου Καράογλου:

«Είμαι υπερήφανος που ανήκω από μικρό παιδί στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας! Είμαι υπερήφανος που η παράταξή μου σέβεται και τιμά τη διαφορετική άποψη!

Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι σταθερός στις απόψεις μου, συνεπής στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια. Πιστός, λοιπόν, σε όλα τα παραπάνω, τιμώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου στη Β'  Θεσσαλονίκης, τη φωνή των οποίων έλαβα σοβαρά υπ'όψιν, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑ το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Είναι αδιαπραγμάτευτο ότι στηρίζω την Κυβέρνηση και συντάσσομαι απόλυτα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, συμμετέχοντας με όλες τις δυνάμεις που διαθέτω στην πρώτη γραμμή του αγώνα για μια Ελλάδα στιβαρή, ισχυρή και ακμάζουσα».