Skip to main content

Game Over για τον Άρη, 0-0 με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (vid)

Τους Λαμιώτες θα ακολουθήσει στη Super League ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος εξασφάλισε την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία (0-0 με τα Τρίκαλα).

Την τελευταία ευκαιρία να εξαντλήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο στη Super League έχασε ο Άρης, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς τέρματα.

Ο Άρης, παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, με αποτέλεσμα οι Λαμιώτες να παίρνουν το εισιτήριο για τη Super League.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Άρη χάθηκε στο 19' όταν μετά από γύρισμα του Καράμπελα, ο Καπνίδης πήρε τη μπάλα, το πλασέ του όμως κατέληξε σε κόρνερ από επέμβαση του Πίτκα.

Σημειώνεται ότι και ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία (0-0 με τα Τρίκαλα).

Οι συνθέσεις:

Άρης (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας (63΄Μπαργκάν), Ταυλαρίδης, Σόουζα, Παυλίδης, Τάτος, Ντούνης, Γκαρσία (89' Νέτο), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46' Ίλιτς).

Λαμία (Τεννές): Πίτκας, Μπλάζιτς, Ματσούκας (76΄Τσούκαλος), Βάντερσον, Ντουμιρσάϊ (51΄Ρότσα), Βάλιος, Όμο, Καραγιάννης (68΄Μπουλούλης), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Χριστοφιλέας.