Skip to main content

Γαλατσόπουλος: Εργαζόμαστε για να έχουμε ένα πιο ελκυστικό πρωτάθλημα

«Οραματιζόμαστε ένα πρωτάθλημα χωρίς παθογένειες που θα το χαίρονται οι φίλαθλοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ

Για το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ, τους στόχους για το μέλλον αλλά και για την εμπλοκή της ΕΡΤ στις μεταδόσεις μίλησε από τη Θεσσαλονίκη και το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», o Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο πλαίσιο της κλήρωσης της Stoiximan.gr Basket League, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η κλήρωση γίνεται για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. Είναι η μπασκετομάνα και από εδώ ξεκίνησαν όλα. Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε τους πάντες. Δεν χρειαζόμαστε τη βία, δεν μας βοηθάει ο αρνητισμός. Πιστεύουμε στην αληθινή βούληση για ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Στον ΕΣΑΚΕ εργαζόμαστε με στόχο το 2021 να έχουμε ολοκληρώσει θεσμικές παρεμβάσεις για να έχουμε ένα πιο ελκυστικό πρωτάθλημα. Οραματιζόμαστε ένα πρωτάθλημα που θα το χαίρονται οι φίλαθλοι. Δεν είναι εύκολο δρόμος. Υπάρχουν παθογένειες που πρέπει να νικήσουμε.

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος μεταδίδεται από την ΕΡΤ και ευελπιστούμε να είναι η αρχή για μια ωραία συνεργασία. Η κεντρική διαχείριση λόγω των συνθηκών δεν μπορούσε να επιτευχθεί. Πρέπει να δουλέψουμε για αυτή την κατεύθυνση. Είναι ένα βήμα για να πάρουμε αυτά που μας αναλογούν ως μπάσκετ.

Είναι τεράστιες οι επιτυχίες του αθλήματος, αλλά δεν έχουν αποτιμηθεί. Ενωμένοι μπορούμε να πάρουμε αυτά που μας αξίζουν. Αυτό το άθλημα είναι στο DNA του Ελληνα. Θα πρέπει να ευχαριστήσω τη Stoiximan.gr και τους υπόλοιπους χορηγούς για τη βοήθεια τους στην προσπάθεια που κάνουμε. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα. Το μπάσκετ είναι ένα υπέροχο άθλημα, ας το απολαύσουμε».