Skip to main content

Γ.Παπανδρέου: «Μαζί θα αλλάξουμε την Ελλάδα»

Πανηγυρική ατμόσφαιρα επικρατεί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, όπου έφθασε λίγο πριν από τις 21:30 ο Γ.Παπανδρέου.
Πανηγυρική ατμόσφαιρα επικρατεί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στηνΙπποκράτους, όπου έφθασε λίγο πριν από τις 21:30 ο Γ.Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γ.Παπανδρέου θα περιμένει τη δήλωση τουΚώστα Καραμανλή για το αποτέλεσμα της κάλπης και στη συνέχεια θακατευθυνθεί στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρακολούθησε τα exit polls, καθώς και τα πρώταεπίσημα αποτελέσματα από την κατοικία του στο Καστρί, από όπου έφυγεγια την Ιπποκράτους περίπου στις 21:00.

Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είχαν συγκεντρωθεί και έξω από την κατοικία τουΓ.Παπανδρέου, αναμένοντάς τον να βγει, και ακολούθησε πανδαιμόνιο.«Μαζί θα αλλάξουμε την Ελλάδα.

Νωρίτερα το πρωί

Μαζί θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Και το θέλουμε και το μπορούμε και θα το καταφέρουμε, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  Γιώργος Παπανδρέου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 1717ο εκλογικό τμήμα, στη Νέα Ερυθραία, παρουσία πλήθους κόσμου.