Skip to main content

Γ' Εθνική:Οι εταιρείες που προσφέρουν στοιχηματισμό στην 4η αγωνιστική

Τις εταιρείες που προσφέρουν στοιχηματισμό στην εμβόλιμη αγωνιστική ημέρα στην τρίτη εθνική κατηγορία παρουσιάζει το Betarades.gr

Η αγωνιστική δράση στη Γ' Εθνική έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με το φετινό πρωτάθλημα να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της αλλαγής στη διεξαγωγή του. Πλέον οι όμιλοι στους οποίους είναι χωρισμένες οι ομάδες είναι οκτώ (αντί για τέσσερις που ήταν τα προηγούμενα χρόνια), έτσι η δράση αναμένεται να είναι πολύ περισσότερη.

Σήμερα υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική σε ορισμένους από τους ομίλους και συγκεκριμένα στο δεύτερο, στον τρίτο και στον τέταρτο όμιλο, όπου οι ομάδες είναι περισσότερες. Οι εταιρίες Novibet, Goalbet και Stoiximan ούσες πιστές στο ραντεβού τους με τα γήπεδα της Γ' Εθνικής έχουν "ανοίξει" ήδη τις αγορές για τα σημερινά παιχνίδια, ενώ είναι διαθέσιμες προς στοιχηματισμό και οι αγορές Under/Over.

Τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και θα μας απασχολήσουν λίγο περισσότερο είναι Ηρακλής - Αλμωπός, Λαγκαδάς - Μέγας Αλέξανδρος και Ολυμπιακός Βόλου - Ρήγας Φεραίος.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.betarades.gr/g-ethniki-oi-eteries-pou-prosferoun-stoiximatismo-stin-4i-agwnistiki/