Skip to main content

Έφοδος και φθορές από αντιεξουσιαστές σε γραφείο καθηγητή στο ΠΑΜΑΚ

Η επίθεση στο γραφείο του καθηγητή Νίκου Βασιλειάδη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 29 Αυγούστου

Φθορές στο γραφείο του επίκουρου καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Νίκου Βασιλειάδη πραγματοποίησε ομάδα ατόμων.

Η επίθεση στο γραφείο του καθηγητή έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 29 Αυγούστου. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε με ανακοίνωσή της η ομάδα «Συνεργείο Καταστροφών , ο ανθέλλην».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις  30/8 ο Ιερός Λόχος κάλεσε ακόμα μια φασιστική φιέστα πάντα υπό την προστασία των μπάτσων. Η τοποθεσία της εκδήλωσης ανακοινώθηκε όπως και τις προηγούμενες φορές δύο ώρες πριν.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δημήτρης Βαλασίδης, πρώην καραβανάς ο οποίος εθεάθη να μαλώνει με τους κάδους στη Τσιμισκή στο προηγούμενο Gay Pride. Επίσης, καλεσμένος ήταν και ο Νίκος Βασιλειάδης επίκουρος καθηγητής σύγχρονης ιστορίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Αντιλαμβανόμαστε πως η μάχη με τους φασίστες δεν είναι η διαχωρισμένη πρακτική κάποιων ειδικών αλλά κομμάτι των καθημερινών μας αγώνων.

Έτσι στις 29/08 επισκεφτήκαμε το γραφείο του Νίκου Βασιλειάδη (425) στο ΠαΜακ ανακαινίζοντάς το πλήρως ενέργεια που αποκρύφτηκε από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΚΕΝΩΣΗ

ΥΓ ΛΕΥΤΕΡΙΑ  στους ιταλούς αναρχικούς Pierloreto Fallanca και Salvatore Vespertino φυλακισμένους για την τοποθέτηση βόμβας σε φασιστικό βιβλιοπωλείο στη Φλωρεντία από την οποία ένας μπάτσος έχασε ένα χέρι και ένα μάτι

Συνεργείο Καταστροφών  "ο ανθέλλην"