Skip to main content

Φθιώτιδα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι

Ο άνδρας, περίπου 50 ετών βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι, έξω από το αυτοκίνητό του στον οικισμό "Τριανταφυλλιά" Αρκίτσας.

Συναγερμός έχει σημάνει στις τοπικές αρχές τις Φθιώτιδας, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του στον οικισμό "Τριανταφυλλιά" Αρκίτσας, στις 4 το απόγευμα.

Όπως μετέδωσε το tvstar.gr, πρόκειται για έναν άνδρα γερμανικής καταγωγής που ζει μόνιμα στο χωριό Κέδρος της Αρκίτσας. Βρέθηκε με τραύμα από σφαίρα στο στήθος ενώ φέρει και τραύματα στο κεφάλι.

 

Το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε από περιπατητή που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στην παραπάνω περιοχή. Ο περιπατητής ειδοποίησε την αστυνομία. 

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής για να εξετάσει την σορό και να αποφανθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για ατύχημα.

Οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με την πρώην σύζυγο του άνδρα, που ζει στην Σκάλα Αταλάντης. Εκείνη τους είπε πως σκόπευε να δηλώσει την εξαφάνισή του αφού, παρά τις προσπάθειες της δεν είχε καταφέρει να μιλήσει μαζί του από χθες το μεσημέρι.