Skip to main content

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταγίδες

Η μεταβολή του καιρού ξεκίνησε από τα δυτικά με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις

Άλλαξε το σκηνικό του καιρού από το βράδυ σε πολλές περιοχές της χώρας, όπου σημειώθηκαν βροχές και καταιγίδες.

Η μεταβολή του καιρού ξεκίνησε από τα δυτικά με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς άνεμους και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι που το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τη νύχτα. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τη νύχτα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασια θα φτάσει τους 28 βαθμούς κελσίου.