Skip to main content

«Φθηνοί λαϊκισμοί τα λεγόμενα Παπανδρέου»

Για φθηνούς λαϊκισμούς από μέρους του κ. Παπανδρέου έκανε λόγο ο κ. Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στα λεγόμενα του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και στην επίθεση που εξ
Για φθηνούς λαϊκισμούς από μέρους του Γιώργου Παπανδρέου έκανε λόγο ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στα λεγόμενα του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε πως «το ότι ο κ. Σαμαράς είχε την τόλμη να ζητήσει συγγνώμη για τα όποια λάθη της κυβέρνησης της ΝΔ είναι πράξη ευθύνης και δείγμα νέας πολιτικής συμπεριφοράς που απαιτεί ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Αντίθετα ο κ.Παπανδρέου δεν έχει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη για τα δεινά που έφερε στη χώρα επί δεκαετίες το ΠΑΣΟΚ. Ο λαός βλέπει τη διαφορά».

Ο Π. Παναγιωτόπουλος καταλόγισε στον Γ. Παπανδρέου προσωπικές ευθύνες για την προσφυγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

«Οι τεράστιες ευθύνες του κ. Παπανδρέου για το ΔΝΤ και τις ψεύτικες προεκλογικές του υποσχέσεις ότι δήθεν τα λεφτά υπάρχουν, δεν καλύπτονται σήμερα με φθηνούς λαϊκισμούς», τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.