Skip to main content

Μια ανάσα από τον Μπράνταριτς ο ΠΑΟΚ - Το μήνυμα Σαββίδη

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ-Κάλιαρι για τον Κροάτη που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου του Βορρά.

Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως είναι ο Κροάτης διεθνής μέσος Φίλιπ Μπράνταριτς στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ και η μέχρι τώρα ομάδα του, η Κάλιαρι, φαίνεται να έχουν έχουν έρθει σχεδόν σε συμφωνία.

Ο Κροάτης αποτελεί την εισήση του τεχνικού του Δικεφάλου του Βορρά Αμπέλ Φερέιρα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για deal της ομάδας της Σαρδηνίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτηση του στα social media έστειλε μήνυμα ότι μετρά αντίστροφα για μία μεγάλη μετεγγραφή, χωρίς να κατονομάζει πάντως τον Κροάτη άσο. 

O Μπράνταριτς γεννήθηκε στο Σπλιτ στις 11 Ιανουαρίου του 1992 και είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας της πόλης, Χάιντουκ. Το 2015 μετακινήθηκε στη Ριέκα αντί 300.000 ευρώ, ενώ το περυσινό καλοκαίρι (2018) παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κάλιαρι.

Η ομάδα της Σαρδηνίας τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο (19/1) με κανονική μεταγραφή, αντί 5.000.000 ευρώ από την κροατική ομάδα. Ο Δικέφαλος είναι κοντά στο να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή κι όχι με δανεισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Κροατίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου οι «Βατρένι» είχαν φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Είναι ο παίκτης τον οποίον θέλει ο προπονητής καθώς συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει να βάλει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και μόνο εάν παρουσιαστεί κάτι καλύτερο θα προτιμηθεί άλλη περίπτωση.