Skip to main content

«Φρένο» στις αυξήσεις λόγω ΦΠΑ βάζουν τα Lidl

H Lidl Hellas ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αύξηση των τιμών των προϊόντων της από 15 Μαρτίου, αλλά να απορροφήσει η ίδια το κόστος που προκύπτει από την αύξηση των συντελεστών του Φ
H Lidl Hellas αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αύξηση των τιμών των προϊόντων της αλλά να απορροφήσει η ίδια το κόστος που προκύπτει από την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ανάγκη στήριξης και ανακούφισης της επιβάρυνσης που υφίστανται οι καταναλωτές.
Από τη Δευτέρα 15 Μαρτίου η Lidl Hellas δεν θα μετακυλήσει στους πελάτες της την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ και θα διατηρήσει τις τελικές τιμές στα προϊόντα σταθερές, γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή της η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl Hellas. Oι πελάτες στα Lidl , όπως αναφέρεται, θα εισπράττουν ως έκπτωση την επιβάρυνση του ΦΠΑ !
H διοίκηση της εταιρίας τονίζει  οτι στα Lidl θα συνεχίσουν να παρέχουν   ποιότητα χωρίς συμβιβασμό  στην ίδια τιμή πώλησης πριν ισχύσουν οι νέες ανατιμήσεις. Με αυτό τον τρόπο, θα σταματήσει αποφασιστικά τη μεταφορά του κόστους προς τους πελάτες.
«Στα Lidl  αντιμετωπίζουν τον πελάτη με ειλικρίνεια και σεβασμό κι εργαζόμαστε πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις του για ποιότητα, ασφάλεια κι αξιοπιστία.
Η καταναλωτική εμπιστοσύνη είναι ένας δείκτης αυτοσκοπός για τη Lidl, που μεταφράζεται ως στήριξη στον πελάτη.
Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνονται στη χώρα μας, εμείς στα Lidl είμαστε πάντα δίπλα σας.
Εμείς στα Lidl θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα, επιμονή κι ευθύνη να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ποιότητα και σταθερά χαμηλές τιμές με… διαφορά!», τονίζει καταλήγοντας η ανακοίνωση.