Skip to main content

Φώτσης: Έχω πάρει τρεις Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια από την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα υποχρεώνοντας την αποστολή να γυρίσει με πούλμαν.

Την άρνησή του να ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στην επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα με πούλμαν, υπερασπίστηκε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής, Αντώνης Φώτσης.

«Έχω πάρει τρεις Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν; Αυτό αποκλείεται!», φέρεται να έχει απαντήσει στον αρχηγό αποστολής του Παναθηναϊκού, Μάνο Παπαδόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη βαριά ήττα των «πρασίνων» από τη Φενερμπαχτσέ και τον αποκλεισμό της ομάδας από το Final Four της Ευρωλίγκας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια από την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα υποχρεώνοντας την αποστολή του συλλόγου να επιστρέψει με πούλμαν.

Οι Αντώνης Φώτσης, Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον και Κένι Γκάμπριελ αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την εντολή της διοίκησης και επέστρεψαν αεροπορικά (δείτε εδώ).

Τον Αντώνη Φώτση στήριξε ο πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική, Δημήτρης Μαυροειδής γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, «Respect Batman».