Skip to main content

Φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα αστυνομική επιχείρηση στη Ροτόντα

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο προσαγωγές ατόμων για περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Νέα αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ροτόντα στο πλαίσιο της αντιμετώπισης διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., έκαναν έφοδο νωρίς το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου - Ροτόντας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αρχές προχώρησαν σε δύο προσαγωγές ατόμων για περιπτώσεις κατοχής ή διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αντώνης Τζιτζής έστειλε μήνυμα οτι οι αστυνομία θα βρίσκεται εκεί συνέχεια. «Θα είμαστε εδώ γιατί παρατηρείται μια έξαρση της παραβατικότητας στην περιοχή», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Η επέμβαση πραγματοποιείται στο πλαίσιο ενός επιχειρησιακού σχεδίου που λαμβάνει χώρα σταδιακά το τελευταίο διάστημα για την αντιμετώπιση διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.