Skip to main content

Φως στο τούνελ για τον Ηρακλή

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Ηρακλής αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας στα 12 εκ. ευρώ. Ωστόσο, απαιτείται άμεσα ένα ποσό το οποίο ανέρχεται στα 130.000 ευρώ. Ο άνθρωπος που αποφ
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Ηρακλή, ενόψει της τελεσίδικης απόφασης της Επιτροπής Αδειοδότησης, η οποία αναμένεται την Πέμπτη. Πάντως, οι ραγδαίες χθεσινές εξελίξεις φέρνουν τον ιστορικό σύλλογο ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στα σαλόνια της Superleague.

Oι ιθύνοντες του Γηραιού λοιπόν αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, τα 120.000 που πρέπει να καταβληθούν άμεσα ως φόρος συγκέντρωσης κεφαλαίου, αλλά και τα 10.000 που πρέπει να δοθούν στην επιτροπή ανταγωνισμού αποτελούσαν τροχοπέδη στις σκέψεις των διοικούντων, δεδομένης της οικονομικής στενότητας.

Ωστόσο, ο από μηχανής Θεός δεν είναι άλλος από τον Ευάγγελο Μυτιληναίο. Ο άλλοτε πρόεδρος της κυανόλευκης ΠΑΕ αποφάσισε, έπειτα από τη συνάντηση του προσωπικού του οικονομικού συμβούλου, Βαγγέλη Καράογλου, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Τάκη, να καλύψει το εν λόγω ποσό, δίνοντας, ουσιαστικά, το φιλί της ζωής στον Ηρακλή. Καθ’ αυτόν τον τρόπο, ο φάκελος της ομάδας θα καταστεί πλήρης και ο «Γηραιός» θα κατορθώσει να διατηρήσει τη θέση του στη Superleague.