Skip to main content

Φως στο μυστήριο με νεαρό που βρέθηκε πυροβολημένος και με εγκαύματα

Το κίνητρο της απόπειρας ανθρωποκτονίας δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά φαίνεται ότι πρόκειται πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά.

Λύθηκε το μυστήριο σχετικά με με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός νεαρού άνδρα που βρέθηκε τον Απρίλιο του 2017, με τραύματα απο πυροβόλο όπλο και με εγκαύματα σε πρανές σιδηροδρομικών γραμμών μεταξύ των περιοχών Ανατολικού και Αγ. Αθανασίου. (Περισσότερα εδώ)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, εξιχνιάσθηκε έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που έλαβε χώρα σε βάρος 20χρονου 'Ελληνα.

Το κίνητρο της απόπειρας ανθρωποκτονίας δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, από τις έρευνες φαίνεται να προκύπτει ότι πρόκειται πιθανότατα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σχετίζονται μάλλον με ναρκωτικά.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου Έλληνα και δύο αλλοδαπών, αλβανικής καταγωγής ηλικίας 28 και 29 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, του εμπρησμού και παράβασης του Νόμου Περί Όπλων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του 2017, σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δημοτικών Διαμερισμάτων Ανατολικού και Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης, ο 31χρονος, με τη συνδρομή των δύο έτερων συνεργών του, πυροβόλησε σε βάρος του 20χρονου και στη συνέχεια αφού έρριψε εναντίον του εύφλεκτο υγρό, έθεσε φωτιά, προκαλώντας του εγκαύματα.

Σε βάρος των παραπάνω έχουν εκδοθεί σχετικά εντάλματα και αναζητούνται.