Skip to main content

Ξεκινούν οι κληρώσεις των λαχνών της σούπερ φορολοταρίας

Μετά την πρώτη κλήρωση θα ακολουθήσουν οι επόμενες και τα αποτελέσματα θα αναρτώνται σταδιακά στις επόμενες ώρες στο TAXISnet

Περίπου στις 14.00 αναμένεται να αναρτηθούν στο TAXISnet οι πρώτοι 1.000 τυχεροί της πρώτης κλήρωσης από τις δέκα συνολικά που διεξάγουν αυτή την ώρα το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στο πλαίσιο της μεγάλης λοταρίας του Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά από τις δέκα κληρώσεις θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Μετά την πρώτη κλήρωση θα ακολουθήσουν οι επόμενες και τα αποτελέσματα θα αναρτώνται σταδιακά στις επόμενες ώρες στο TAXISnet.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS.

Η καταβολή των ποσών στους τυχερούς πρόκειται να γίνει στις 29 Δεκεμβρίου. Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.