Skip to main content

Φορολογικά θέματα στη σημερινή συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου

Νέα συνεδρίαση θα έχει στις 18.00 το κυβερνητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθούν θέματα φορολογικά.

Νέα συνεδρίαση θα έχει σήμερα στις 18.00 το κυβερνητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθούν θέματα φορολογικού ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για φορολογικά θέματα που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση. Η χθεσινή συνεδρίαση, η πρώτη μετά το Eurogroup, διήρκεσε 5 ώρες με τον πρωθυπουργό να ενημερώνει τους υπουργούς και να γίνεται μια συνολική αποτίμηση των διαπραγματεύσεων.

«Η ελληνική πλευρά, μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί στο ακέραιο σε όσα προβλέπει η απόφαση του Eurogroup της 20ης του Φλεβάρη. Έχει κάνει όσα περισσότερα βήματα είναι δυνατόν να γίνουν προς την πλευρά των Ευρωπαίων εταίρων» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στο χθεσινό κυβερνητικό συμβούλιο, υπογραμμίζοντας ότι «τώρα είναι η σειρά και των εταίρων να κάνουν τα απαραίτητα βήματα».

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι «διαπραγματευόμαστε σκληρά, διασφαλίζοντας πάντα την ομαλή λειτουργία της χώρας».