Skip to main content

Φωκάς: Δεν είχε όπλο ο Σαββίδης, εντεταλμένοι χειρουργοί οι διαιτητές

Δεν ξέρω από πού προέρχεται η φωτογραφία, είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και υπογράμμισε πως «δεν το είδε κανένας το πιστόλι»

«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από πού προέρχεται η φωτογραφία αυτή», είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς σχετικά με όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του», συμπλήρωσε ο κ. Φωκάς.

Όπως είπε, «ο πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90' μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη, που μετά από 5 λέπτα ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης, ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το διαιτητικό τρίο του αγώνα της Κυριακής ήταν «εντεταλμένοι χειρούργοι». «Ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα το πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ», πρόσθεσε.

«Οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα», συνέχισε και, μιλώντας για τον Ιβάν Σαββίδη, τόνισε πως «θέλει εδώ και 5 χρόνια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρομάει» λέγοντας επίσης ότι «ένας μοναχικός καβαλάρης δεν θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο».

Στην ερώτηση τέλος αν όσα υποστηρίζει αποτελούν απόψεις του κόμματός του, ο κ. Φωκάς απάντησε ότι «αυτές οι απόψεις είναι του φιλάθλου που νιώθει την αδικία για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», προσθέτοντας ότι το 90% των φιλάθλων έχει την ίδια άποψη.