Skip to main content

Φλερτάρει με βαριά «καμπάνα» για τα χθεσινά επεισόδια ο Ηρακλής

Ο Γηραιός κινδινεύει να τιμωρηθεί με πρόστιμο αλλά και τιμωρία έδρας που μπορεί να φτάσει έως και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών

Με βαριά καμπάνα, πρόστιμο και τιμωρία έδρας που μπορεί να φτάσει και τις τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, κινδυνεύει ο Ηρακλής για την συμπεριφορά των οπαδών του στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γηραιός θα απολογηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (15:30) και κινδυνεύει τόσο για τα υβριστικά συνθήματα αλλά κυρίως για την ρίψη αντικειμένων, αλλά και την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο με βιαιοπραγίας κατά προσώπων ή φθορά ξένης περιουσίας (το ποσό μπορεί να φτάσει και τις 150 χιλιάδες ευρώ).

Αναλυτικά οι παραβάσεις των κυανολεύκων και σε συνάρτηση με τον πειθαρχικό κώδικα:

Ε) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/12/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 05/12/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων στης στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1 περ. α΄εδ. α΄, παρ. 3 περ. Β΄ στοιχ. β΄ εδ. β΄, παρ. 4 περ. Β΄ εδ. α΄ και γ΄, και παρ. 5 περ. β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ».