Skip to main content

Φλαμπουράρης: Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ διέψευσαν τους καταστροφολόγους

Η κυβέρνηση ανάμεσα στη σύγκρουση ΔΝΤ και Σόιμπλε προσπαθεί να πετύχει μια λύση για το χρέος που θα το καθιστά βιώσιμο, είπε ο υπουργός Επικρατείας.

«Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, καθώς τα προαπαιτούμενα έχουν εκπληρωθεί, παρότι κάποια από αυτά είναι σκληρά», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης σε δήλωσή του.

Σημειώνει ότι «η κυβέρνηση ανάμεσα στη σύγκρουση ΔΝΤ και Σόιμπλε προσπαθεί να πετύχει μια λύση για το χρέος που θα το καθιστά βιώσιμο» και προσθέτει ότι «κυβέρνηση, πολιτικές δυνάμεις και ελληνικός λαός πρέπει όλοι να συμμετέχουν στην τιτάνια προσπάθεια».

Ο κ. Φλαμπουράρης αναφέρεται στη «μεγάλη μάχη» που κάνει παράλληλα η κυβέρνηση για υλοποίηση των επενδύσεων που εκκρεμούν, ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, και αναφέρει ότι η κυβέρνηση «δεν ξεπουλά όσο όσο τη δημόσια περιουσία, αλλά την αξιοποιεί». «Όλοι οι Έλληνες λοιπόν αλλά και οι ξένοι επενδυτές είναι σίγουροι ότι η κυβέρνηση με σεβασμό στο περιβάλλον, στα εργασιακά δικαιώματα και την περιουσία του ελληνικού λαού, αγωνίζεται για έξοδο από την κρίση, προστατεύοντας όλους», υπογραμμίζει.