Skip to main content

Φοιτητικές εκλογές: Την πρωτιά στα ΤΕΙ διεκδικεί η «ΟΝΝΕΔ»

Η φοιτητική κίνηση που διαχωρίστηκε από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και κατέβηκε στις φοιτητικές εκλογές ως «ΟΝΝΕΔ» υποστηρίζει ότι αναδεικνύεται πρώτη δύναμη στα ΤΕΙ

Την πρωτιά στις στα ΤΕΙ «διεκδικεί» η κίνηση των φοιτητών που διαχώρισε την στάση της από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και κατέβηκε στις φοιτητικές εκλογές ως «ΟΝΝΕΔ», εκφράζοντας έτσι την διαμαρτυρία της για την αναστολή λειτουργίας της νεολαίας της ΝΔ μετά το συνέδριο της Θεσσαλονίκης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  η ανακοίνωση των φοιτητών των συλλόγων που αυτονομήθηκαν από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έχει ως εξής:

«Διεξήχθησαν σήμερα, στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές. Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη και είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που αν και βασικοί παράγοντες για πολλά χρόνια του πολιτικού συστήματος με ευθύνη σε μεγάλο βαθμό για την απαξίωση του, προσπαθούν να βρουν εξιλαστήρια θύματα τις πολιτικές νεολαίες. Ήδη στις περισσότερες σχολές η εκλογική διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων.

»Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, οι δυνάμεις που καταγράφονται στα πανελλαδικά συγκεντρωτικά αποτελέσματα ως ΟΝΝΕΔ συγκεντρώνουν την πλειοψηφία των ψήφων και αναμένεται να αναδείξουν πρώτη δύναμη στα ΤΕΙ την ΟΝΝΕΔ ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνουν πολύ υψηλά ποσοστά στα ΑΕΙ.

»Τέλος θέλουμε να καταδικάσουμε τα επεισόδια που προκλήθηκαν από τους γνωστούς-άγνωστους κουκουλοφόρους και να δηλώσουμε, πως μόνο δύναμη μας δίνουν τέτοια περιστατικά για να συνεχίσουμε με περισσότερη θέρμη να αγωνιζόμαστε για το μέλλον μας».

Την ανακοίνωση υπογράφουν «οι οργανώσεις που καταγραφόμαστε ως ΟΝΝΕΔ».