Skip to main content

Φοιτητές του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ συζητούν για τις αμερικανικές εκλογές

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργανώνουν φοιτητές από το ΑΠΘ και το ΠΑΜΑΚ βρίσκονται οι ενδεχόμενες αλλαγές στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αντιμετωπίζουν τις πολιτικές και διεθνείς εξελίξεις οι φοιτητές της ομάδας GRAPESS που διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Αμερικανικές εκλογές: Ο απόηχος της πολιτικής αναμέτρησης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου και ώρα 17:30, στην Αίθουσα Συνέδριων του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργανώνουν φοιτητές από το ΑΠΘ και το ΠΑΜΑΚ βρίσκονται οι ενδεχόμενες αλλαγές στην εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, η ανασκόπηση της εκλογικής συμπεριφοράς αλλά και τα ενδεχόμενα κίνητρα των αμερικανών ψηφοφόρων, οι ιδιαιτερότητες του αμερικανικού πολιτικού συστήματος και η αδυναμία της Χίλαρι Κλίντον να πραγματοποιήσει έναν διαφαινόμενο εκλογικό περίπατο.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ Θεοδόσης Καρβουναράκης, καθηγητής του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Λαμπρινή Νάση, δικηγόρος σε Θεσ/νίκη και Νέα Υόρκη και David Wisner, καθηγητής στο ACT του Anatolia College και Επικεφαλή στο Dukakis Center.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Πλάκας.

Όλες οι σχετικές λεπτομέρειες βρίσκονται στην αναρτημένη εκδήλωση στα social media εδώ.