Skip to main content

Φήμες για Άντζελο, θετικός ο Χοσέμι

Σημερινό ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ του τον τέως πλέον παίκτη της Λέτσε, Άντζελο Μαριάνο ντε Αλμέιδα. Στην αποκάλυψη ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Π
Σημερινό ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να εντάξει στο ρόστερ του τον τέως πλέον παίκτη της Λέτσε, Άντζελο Μαριάνο ντε Αλμέιδα.
 
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «violanews», ο 30χρονος μπακ είναι στα πλάνα του Μάριο Μπερέτα.

«Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τη Λέτσε και εκτός από τις Μπολόνια, Πάρμα και Μπρέσια που τον θέλουν, ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Μάριο Μπερέτα για να πάρει τον αμυντικό στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη. Ο Ιταλός τεχνικός προφανώς γνωρίζει τις δυνατότητες του Βραζιλιάνου, καθώς τη σεζόν 2008 - 2009 πέρασε από τον πάγκο της Λέτσε».

Ο Άντζελο είναι  Βραζιλιάνος, αγωνίζεται ως μπακ, έχει ύψος 1.75. Αγωνίστηκε στην Λέτσε από το 2005, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε 94 συμμετοχές και 3 γκολ. Το 2006 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κροτόνε, με την οποία και είχε 12 συμμετοχές.

Θετικός ο Χοσέμι

Στην αποκάλυψη ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προέβη με τοποθέτησή του ο Χοσέμι. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον «Δικέφαλο» άφησε ο παίκτης.

Ο άσος της Μαγιόρκα επεσήμανε:
«Είναι δύσκολο να μείνω στη Μαγιόρκα με το καθεστώς που έχει δημιουργηθεί και σίγουρα δεν θα είχα πρόβλημα να φύγω για δεύτερη φορά από την Ισπανία για να αγωνιστώ σε μία ομάδα που θα θελήσει να με εντάξει στο δυναμικό της. Από τη στιγμή που δεν έχω κάτι επίσημο, δεν θέλω να μιλήσω για τίποτα. Ναι, μου έχουν πει για τον ΠΑΟΚ, αλλά πρώτα πρέπει να λυθεί η συνεργασία μου με τη Μαγιόρκα και μετά, αν τα βρούμε σε όλα, έρχομαι».