Skip to main content

Φιλικό με Αίγυπτο στην Ελβετία για την Εθνική ομάδα

Η αναμέτρηση είναι η δεύτερη σε τέσσερις ημέρες για τη «γαλανόλευκη» ομάδα, καθώς είχε προηγηθεί, την περασμένη Παρασκευή η ήττα από τους Ελβετούς

Ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων συνεχίζεται για την Εθνική μας ομάδα, που αντιμετωπίζει απόψε την Αίγυπτο (21:00) σε ελβετικό έδαφος και συγκεκριμένα στο «Letzigrund Stadion» της Ζυρίχης.

Η αναμέτρηση είναι η δεύτερη σε τέσσερις ημέρες για τη «γαλανόλευκη» ομάδα, καθώς είχε προηγηθεί, την περασμένη Παρασκευή, η ήττα (0-1) στο ΟΑΚΑ από την Ελβετία.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα καλείται να παίξει καλύτερα από ό,τι την περασμένη Παρασκευή, καθώς έκανε ένα γενικά μέτριο παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα από τους Ελβετούς (0-1) στο ΟΑΚΑ.

«Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας. Η Αίγυπτος είναι μια από τις καλύτερες αφρικανικές ομάδες και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Ελπίζω, όμως, να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας» δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε ότι εκτός της νίκης, θα ήθελε να δει «κάποιους νέους παίκτες», από τους οποίους περιμένει «να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Μπροστά μας έχουμε το Nations League και είναι απαραίτητο για τους ποδοσφαιριστές να αποδεικνύουν στο γήπεδο τις δυνατότητές τους».

Ως προς την αρχική ενδεκάδα, αυτή θα έχει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το περασμένο παιχνίδι. Ο Καρέλης θα είναι βασικός, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης, οι Ταχτσίδης, Κουρμπέλης, Μπακάκης, Σταφυλίδης και Τζαβέλλας.