Skip to main content

Φιλανθρωπική εκδήλωση «Χορεύουμε για τη ζωή»

Διοργανώνεται και φέτος η φιλανθρωπική εκδήλωση «Χορεύουμε για τη ζωή» στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το ερχόμενο Σάββατο.

Διοργανώνεται και φέτος η φιλανθρωπική εκδήλωση «Χορεύουμε για τη ζωή». Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το ερχόμενο Σάββατο, στις οκτώ το βράδυ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Παιδικά Όνειρα».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά πριν από έξι χρόνια και είχε ως στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τις χώρες, οι οποίες είχαν πληγεί από το καταστροφικό τσουνάμι, του Δεκεμβρίου του 2005. Έκτοτε η εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Στη φιλανθρωπική εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο «Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροστάτες», ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού «Εύξεινος Πόντος», το Κέντρο Μελέτης Παραδοσιακών χορών «Ο Κύκλος» και το Χορευτικό Τμήμα του Κέντρου Νεότητας Χαλάστρας.