Skip to main content

Φεύγουν τα «μαγικά χαρτάκια» με Πενιαρόλ!

Η διάθεση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση του Άρη με την Πενιαρόλ συνεχίζεται με αυξημένους ρυθμούς.

 

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Πενιαρόλ (26/07, 21:00). Σε αυτήν υπάρχουν και πληροφορίες για τον τρόπο που μπορούν οι «κιτρινόμαυροι» φίλαθλοι να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Πενιαρόλ. Οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω κατάθεσης σε Τράπεζα μπορούν να το κάνουν πλέον μέσω των παρακάτω λογαριασμών. Πιο συγκεκριμένα μπορούν να καταθέτουν τα χρήματα στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ 00260326130200368720 της Τράπεζας Eurobank και επίσης στον λογαριασμό 0383711420 της Τράπεζας Marfin. Κανένας άλλος λογαριασμός δεν ισχύει.
 
Στην συνέχεια θα πρεπει να στείλουν το καταθετήριο με φαξ στο τηλ. του ARIS MOBILE 2310 318563 και να αναγράφουν θύρα, θέση, διάζωμα και σειρά όπως και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο). Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί μόλις τυπωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας . Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν στα φιλικά παιχνίδια, ενώ το ΑRIS MOBILE είναι ανοικτό από τις 9 ως τις 21:00».