Skip to main content

Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού στο Δέλτα Αξιού

Με σύνθημα «Παίζουμε και μαθαίνουμε για το περιβάλλον!» και εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που εορτάζεται στις 5 Ιουνίου

Την Κυριακή 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, για τρίτη φορά φέτος, το 3ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού, στη Χαλάστρα, με σύνθημα «Παίζουμε και μαθαίνουμε για το περιβάλλον!» και εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που εορτάζεται κάθε χρόνο παγκοσμίως στις 5 Ιουνίου. Χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr.

Το Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού θα είναι και φέτος μία χαρούμενη γιορτή για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, με εργαστήρια κηπουρικής, χειροτεχνίας και κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, κινητικά παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον, κουκλοθέατρο και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιήσουν φορείς όπως τα ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και Κορδελιού, το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, αλλά και μεμονωμένοι εκπαιδευτές, εξειδικευμένοι σε εκπαιδευτικές δράσεις για το περιβάλλον.

Η εκδήλωση, η οποία θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι, διοργανώνεται από το Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Θερμαϊκού Κόλπου και το Δήμο Δέλτα.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και οδηγίες πρόσβασης στην ιστοσελίδα: www.axiosdelta.gr.