Skip to main content

Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού τον Σεπτέμβριο στο Noesis

Το Φεστιβάλ συνδυάζει θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, αθλητισμό, ακροβατικά και πολλά άλλα γεγονότα.

Με μία μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά και με ένα πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό με την διοργάνωση της παράστασης "XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!", το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, προσκαλεί με δωρεάν είσοδο όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis.

Η παράσταση "XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!" παρουσιάζει όλες τις μεγάλες επιτυχίες, που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το "Mazoo and the Zoo" και το "XANA ZOO".

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού αποτελεί τον μοναδικό θεσμό, που συνδυάζει θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, αθλητισμό, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και με δωρεάν είσοδο.

Μεγάλος Χορηγός του μη κερδοσκοπικού 2ου Παιδικού Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού είναι η φαρμακοβιομηχανία Intermed.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες από τον κλάδο του φαρμάκου, των καλλυντικών, των παιδικών προϊόντων, των τροφίμων, του λιανεμπορίου κα, οι οποίες θα ανακοινώνονται σταδιακά και μέχρι την έναρξη του Φεστιβάλ.

Φέτος η φιλανθρωπική στόχευση του Φεστιβάλ (στην περσινή 1η διοργάνωση του συγκεντρώθηκαν φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά, που στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού) αφορά στην υποστήριξη της προσπάθειας του φορέα Ηλιτόμηνον για την αγορά παστεριωτή μητρικού γάλακτος για την Α' Νεογνολογική Κλινική και την μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι στην περσινή 1η διοργάνωση το Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού κατέγραψε πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου, που ξεπέρασε τα 3.000 άτομα.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Andrianoupoleos Pharmacy.