Skip to main content

Φερνάντο Βαρέλα: Στόχος μου να κερδίσω τρόπαια με τον ΠΑΟΚ

Έχω υψηλές προσδοκίες, αλλά πρώτα πρέπει να επανέλθω όσο γίνεται πιο γρήγορα από τον τραυματισμό μου, ανέφερε ο Φερνάντο Βαρέλα.

Την «κατάκτηση τίτλων» οριοθέτησε ως προσωπικό του στόχο το καινούργιο μετεγγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της προηγούμενής του ομάδας, Στεάουα Βουκουρεστίου.

Αναλυτικά το όσα δήλωσε ο Βαρέλα:

Τα όσα έζησε στη Ρουμανία: «Ειλικρινά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι έζησα τα τρία αυτά χρόνια στη Στεάουα, ήταν ένα όνειρο για μένα. Οι έξι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι για μένα, γιατί υπήρχε μεγάλη κριτική και πολλοί έλεγαν ότι δεν είμαι για το επίπεδο της Στεάουα. Αλλά σιγά-σιγά, οι άνθρωποι που μου έφεραν με βοήθησαν να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και έγινα βασικός στην ομάδα. Κέρδισα πέντε τίτλους, πέτυχα δώδεκα γκολ, νομίζω είναι μία καλή επίδοση. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα της Στεάουα. Ο σύλλογος με βοήθησε να εξελιχθώ και να ανεβάσω επίπεδο, καθώς υπάρχουν απίστευτοι παίκτες σε χαρακτήρα και επαγγελματισμό. Και όπου υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αργούν να έρθουν οι επιτυχίες».

Τους στόχους που έχει με την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Έχω υψηλές προσδοκίες, αλλά πρώτα πρέπει να επανέλθω όσο γίνεται πιο γρήγορα, μετά τον τραυματισμό μου στην προετοιμασία της Ολλανδίας. Μετά από αυτό, ελπίζω να παίξω καλά, να έχω καλή απόδοση με τον ΠΑΟΚ και να κερδίσω τρόπαια».

Το γεγονός ότι έγινε αρχηγός στην πρώην ομάδα του: «Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση για μένα να φορέσω το περιβραχιόνιο της Στεάουα. Ήταν μεγάλη τιμή γιατί έγινε μετά από δύο χρόνια στην ομάδα και ήμουν ο πρώτος ξένος που το φόρεσε. Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον Κονσταντίν Γκάλτσα, τον Μιρέλ Ραντόι και τον Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ που με εμπιστεύτηκαν».