Skip to main content

Φαρμακοποιός ρίχνει κουβά με νερό σε σκύλο στην Πολίχνη

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο στο οποίο φαίνεται φαρμακοποιός από την Πολίχνη να ρίχνει ένα κουβά νερό σε σκύλο που κοιμόταν έξω από το κατάστημά του.

Σάλο έχει προκαλέσει από χθες βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας φαρμακοποιός από την Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, να ρίχνει ένα κουβά νερό σε σκύλο που κοιμόταν έξω από το κατάστημά του. Σύμφωνα φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, φαίνεται νωρίτερα η γυναίκα του φαρμακοποιού να ρίχνει ένα ποτήρι με υγρό στο σκυλί.

Το συγκεκριμένο βίντεο έκανε σε χρόνο ρεκόρ το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες τον social media να διαμαρτύρονται έντονα και να καταδικάζουν το περιστατικό. Μάλιστα, αρκετοί από τους χρήστες του facebook δημοσιοποίησαν τα στοιχεία του φαρμακοποιού, ενώ ορισμένοι καλούσαν και σε συγκέντρωση έξω από το κατάστημα.

Αρκετοί πολίτες που έχουν δει το βίντεο, φέρεται να έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες στην αστυνομία. Πάντως είναι μέχρι στιγμής άγνωστο το πότε σημειώθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό.

Για το θέμα πάντως ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αργά χθες το βράδυ καταδίκασε το περιστατικό. «Ως Σύλλογο δεν μας εκφράζει αυτή η συμπεριφορά του συναδέλφου που αποτελεί μεμονωμένο και καταδικαστέο περιστατικό. Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να κάνουν το καθήκον τους» ανέφερε σε ανακοίνωσή του.