Skip to main content

Family Fun Day το Σάββατο στο Magic Park της Θεσσαλονίκης

Την εκδήλωση διοργανώνει το Make-A-Wish Ελλάδος και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες και το έργο του οργανισμού.

Την εκδήλωση Family Fun Day διοργανώνει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ, στο Magic Park ο οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Family Fun Day είναι μια γιορτή γεμάτη ξεγνοιασιά, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια του πάρκου και θα μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως η εκπαιδευτική ρομποτική, το ψάρεμα, το face painting, το σκι στο πλακάκι, το σκοινάκι, το mini bowling, ο χορός και τα μουσικοκινητικά παιχνίδια. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δοθεί, ακόμα, μια θεατρική παράσταση ενώ θα πραγματοποιηθεί και σεμινάριο πρώτων βοηθειών.

Η είσοδος για μικρά παιδιά είναι δωρεάν ενώ η τιμή του εισιτηρίου για παιδιά έως 12 ετών είναι 8€, και για άτομα μεγαλύτερα είναι 11€.

H διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται επί τόπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ενώ τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες και το έργο του οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους.

Με κάθε εισιτήριο εισόδου, θα δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής στην κλήρωση για ένα ρομπότ LEGO MINDSTORMS, προσφορά της Eduk8, επίσημου αντιπροσώπου της LEGO Education.