Skip to main content

Fam Fiesta:3 γιορτινές Κυριακές στη Θεσσαλονίκη για όλη την οικογένεια

Oι θεματικές στις οποίες είναι αφιερωμένο το πρότζεκτ τα τρία Σαββατοκύριακα είναι: Μικροί Μάγειρες, Μικροί Επιστήμονες και Μικροί Καλλιτέχνες.

Τρεις γιορτινές Κυριακές αφιερωμένες στο παιδί, τον έφηβο αλλά και ολόκληρη την οικογένεια! φέρνει στη Θεσσαλονίκη το Fam Fiesta (Family Fiesta)

Πίσω από τη διοργάνωση του Fam Fiesta βρίσκεται η ομάδα που είχε πραγματοποιήσει το φεστιβάλ KIDOT(Kids of Tomorrow). «Έχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο αλλά και στις ανάγκες και τα θέλω της σύγχρονης οικογένειας, η ομάδα του KIDOT επιχειρεί να προσφέρει μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία σε επισκέπτες όλων των ηλικιών, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης», αναφέρει η ομάδα σε ανακοίνωσή της.  

Τι είναι το Fam Fiesta

Το Fami Fiesta αποτελεί ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες τη βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση και μια διαφορετική θεματική ενότητα!

«Η μέρα που επιλέχθηκε για την διεξαγωγή των Fam Fiesta είναι η Κυριακή, μια μέρα ιδιαίτερη για όλους μας, μια μέρα ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς αφιερωμένη στα αγαπημένα μας πρόσωπα!
Ο χώρος που θα φιλοξενήσει την πρώτη συνάντηση του Fam Fiesta είναι το Block 33, ένας χώρος σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης με πολυάριθμες δυνατότητες, φιλικός προς το παιδί και την οικογένεια, με εύκολη πρόσβαση και ελεύθερο parking για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Fam Fiesta.

Κατά τη διάρκεια των τριών αυτών γιορτινών Κυριακών θα πραγματοποιούνται εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών ενώ θα προσφέρονται λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, υπό τους ήχους μουσικής και ξέφρενων πάρτι 

Οι θεματικές στις οποίες είναι αφιερωμένο το πρότζκετ τα τρία Σαββατοκύριακα είναι: Μικροί Μάγειρες, Μικροί Επιστήμονες και Μικροί Καλλιτέχνες.

Δράσεις των Fam Fiesta:

WelcomeFam Event
Fam Fiesta Workshops
Fam Fiesta Side Events
Fam Fiesta Market
Food & Drinks Corner
Family Fiesta Party

Σε ποιον απευθύνεται;
Fam Fiesta ή αλλιώς μια γιορτή για ολόκληρη την οικογένεια! Το Fam Fiesta απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και σε ενήλικες, φιλοξενώντας δραστηριότητες αλληλεπίδρασης και συνεργατικότητας μεταξύ διαφόρων ηλικιών.
Υλοποιώντας δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, το Fam Fiesta δίνει την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά event και τα πάρτι λήξης δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα, κλείνοντας την κάθε όμορφη συνάντηση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φανταστική fiesta!
Κατά την διάρκεια όλων των Fam Fiesta θα λειτουργούν στον χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink corner, family market καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες μας!

OPEN CALL Συμμετεχόντων
Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events, Fam Fiesta Market

Οι διοργανωτές του Fam Fiesta προσκαλούν επαγγελματίες, ομάδες, εταιρίες και συλλόγους οι οποίοι αναπτύσσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους αλλά και ολόκληρη την οικογένεια, να γίνουν κομμάτι της μεγάλης αυτής γιορτής συμμετέχοντας σε μια ή περισσότερες κατηγορίες δράσεων (Fam Fiesta Workshops, Fam Fiesta Side Events ή/και Fam Fiesta Market).

«Συμμετέχοντας στα Fam Fiesta Workshops, στα Fam Fiesta Side Events ή/και στο Fam Fiesta Market δίνετε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Fam Fiesta να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις δράσεις σας, να σας γνωρίσουν μέσα από τα συμμετοχικά εργαστήρια, τις βιωματικές δραστηριότητες, τις παραστάσεις και τα shows καθώς και να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα προϊόντα σας.

Παράλληλα, παίρνοντας μέρος στο Fam Fiesta υποστηρίζετε το εγχείρημα της ομάδας του KIDOT να εγκαθιδρύσει και να μετατρέψει σε θεσμό αυτές τις συναντήσεις παιχνιδιού και ψυχαγωγίας , αυτές τις όμορφες γιορτές για το παιδί και την οικογένεια, προβάλλοντας υπηρεσίες, δράσεις και προϊόντα που προάγουν την αλληλεπίδραση μεταξύ παιδιού και οικογένειας και προσδίδουν ποιότητα στην καθημερινότητα μικρών μα και μεγάλων», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του Fam Fiesta www.famfiesta.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις παροχές της διοργάνωσης και να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής σας! για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο της διοργάνωσης στο 2313 036 708 ή μέσω email στο info@famfiesta.gr.