Skip to main content

Εξώδικο στον Γιώργο Χαλβατζάκη για 47.500 ευρώ απέστειλε ο ΕΣΑΚΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έστειλε εξώδικο στον τέως πρόεδρο καλώντας τον να δικαιολογήσει το ποσό που φαίνεται να έχει λάβει από τα ταμεία

Εξώδικο στον Γιώργο Χαλβατζάκη αποφάσισε να στείλει ο ΕΣΑΚΕ καλώντας τον τέως πρόεδρο να δικαιολογήσει τον ποσό των 47,500 ευρώ που φαίνεται να έχει λάβει από τα ταμεία του συνεταιρισμού.

Σύμφωνα με τα «Νέα», το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να στείλει εξώδικο στον τέως πρόεδρο, Γιώργο Χαλβατζάκη, καλώντας τον να δικαιολογήσει το ποσό των 47,500 ευρώ που φαίνεται να έχει λάβει από τα ταμεία. Πως προέκυψε αυτό το πόσο;

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι οικονομικοί έλεγχοι έδειξαν πως δεν υπήρχαν δικαιολογητικά (αποδείξεις δηλαδή) για ποσά τα οποία έχουν καταγραφεί πως δόθηκαν από το ταμείο του ΕΣΑΚΕ στον Γιώργο Χαλβατζάκη. Ο Σύνδεσμος του έστειλε στη συνέχεια επιστολή, με τον πρώην πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να απαντά πως είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα στα χαρτιά ή από τους λογιστές, και πως το συγκεκριμένο ποσό είχε να κάνει με έξοδα που αφορούσαν δείπνα ή καφέδες για επαφές προς όφελος της διοργανώτριας αρχής της Stoiximan.gr Basket League.

Μετά από αυτό, ο το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να στείλει εξώδικο στον Γιώργο Χαλβατζάκη, που καλείται πλέον να δικαιολογήσει τα 47,500 ευρώ που φαίνεται να έχει λάβει.