Skip to main content

Έξω από τις εφορίες στην οδό Τσιμισκή μέλη της ΠΑΣΕΒΕ

Στις 8.30 πμ μέλη της ΠΑΣΕΒΕ έδωσαν ραντεβού έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται οι Δ', Θ' και Ι' εφορίες επί της οδού Τσιμισκή

της Αλεξίας Καλαϊτζή

Έξω από το κτήριο όπου στεγάζονται οι Δ', Θ' και Ι' εφορίες στην οδό Τσιμισκή έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί μέλη της ΠΑΣΕΒΕ, πραγματοποιώντας διαμαρτυρία.

Τα περίπου 20 άτομα διαμαρτύρονται για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και τα μέτρα που προβλέπει ο προϋπολογισμός.

«Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην υψηλή αυτή φορολογία» ανέφερε η πρόεδρος του ΣΜΑΕΘ Ράνια Καπετανγιώργη. Η ίδια συμπλήρωσε ότι ενώ για τους μικρομεσσαίους ψηφίζονται ολοένα και αυστηρότερα μέτρα, ενώ παράλληλα στη Βουλή ψηφίζονται νομοσχέδια που ευνοούν βιομηχάνους.

«H φοροληστεία των μικρών επιχειρηματιών και των αυτοαπασχολουμενων γίνεται λίπασμα για τους μεγαλους επιχειρηματικούς όμιλους» συμπλήρωςε η κ. Καπετανγιώργη.

«Το σχέδιο προϋπολογισμού που κατέθεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το 2017 προβλέπει νέα επιδείνωση για το εισόδημα και τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων, μέσω κυρίως της πρόσθετης φοροληστείας κατά 2,5 δισ. ευρώ και της παραπέρα μείωσης των συντάξεων κατά 1,6 δισ. ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΣΕΒΕ.