Skip to main content

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας στη Χαλκιδική

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης η δολοφονία 25χρονου από την Αλβανία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Απρίλιο, σε δασική περιοχή, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.
Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης η δολοφονία 25χρονου από την Αλβανία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Απρίλιο, σε δασική περιοχή, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Δράστης είναι ένας 27χρονος ομοεθνής του, υπόδικος στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για συμμετοχή και σε άλλη υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Η δολοφονία αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα είχαν διαφορές, λόγω της εμπλοκής τους σε υπόθεση εκδιδόμενες, με θύμα νεαρή Ρουμάνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος δράστης, τον Απρίλιο του 2010 συναντήθηκε με το θύμα σε προκαθορισμένο ραντεβού, στην περιοχή της Σταυρούπολης.  Με τη βοήθεια συνεργών του, τον επιβίβασε με τη βία σε αυτοκίνητο και τον οδήγησε σε δασική περιοχή της Χαλκιδικής, όπου αργότερα, το θύμα βρέθηκε νεκρό με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι, ο 27χρονος δράστης συμμετείχε σε ομάδα ατόμων, τα οποία, τον Δεκέμβριο του 2009, στην οδό 26ης Οκτωβρίου, επιτέθηκαν με ξύλα, γκλοπ και άλλα αντικείμενα, σε βάρος δύο αλλοδαπών αδερφών. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τραυματίστηκε θανάσιμα το ένα θύμα, 32 ετών, ενώ ο αδερφός του τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο δράστης τον Ιούλιο του 2010 είχε αποπειραθεί να σκοτώσει και ένα άλλο 37χρονο αλλοδαπό στην περιοχή των Σφαγείων, όπου είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του θύματος με πυροβόλο όπλο.