Skip to main content

Εξιτήριο αύριο για τη Μπακογιάννη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» θα πάρει αύριο η υπουργός Εξωτερικών κα. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία από την Τετάρτη θα ξεκινήσει και πάλι το προεκλογικό της πρόγραμμα.
Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» θα πάρει αύριο η υπουργός Εξωτερικών κα. Ντόρα Μπακογιάνη, η οποία από την Τετάρτη θα ξεκινήσει και πάλι το προεκλογικό της πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η κα Μπακογιάννη αναμένεται να πραγματοποιήσει τις πρώτες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ενώ θα συνεχίσει το πρόγραμμα των περιοδειών στις γειτονιές της Αθήνας.

Κατά πάσα πιθανότητα όμως δεν θα πραγματοποιήσει το ταξίδι της στις ΗΠΑ.
Ως γνωστόν η υπουργός εξωτερικών θα αναχωρούσε την Κυριακή το βράδυ για την Ουάσιγκτον προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Στο μεταξύ φουντώνει ο «πόλεμος» του σταυρού στην Α΄ Αθήνας με τις δημοσκοπήσεις να εμφανίζουν τη Ντόρα και τον Αβραμόπουλο στις πρώτες δύο θέσεις.

Από κει και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μάχη που δίνουν οι νέοι του ψηφοδελτίου, οι οποίοι παρουσιάζουν μια δυναμική με δεδομένα και τα κενά που έχουν αφήσει οι Βουλγαράκης-Μπενάκη. Με βάση τις έρευνες, πιθανότητες εκλογής έχουν οι Βασίλης Κικίλιας (στηρίζεται από Κακλαμάνη και Παυλόπουλο) και Χρήστος Τεντόμας (απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Ντόρας Μπακογιάννη).