Skip to main content

Εξηντάχρονη ανασύρθηκε ζωντανή από φρεάτιο 6 μέτρων

Το έδαφος κάτω από τα πόδια της έχασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι μία 60χρονη γυναίκα πέφτοντας σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων, βάθους 6 μέτρων, σε αγροτική περιοχή της Γαλήνης, λίγο έξω από τη Λάρισα.
Το έδαφος κάτω από τα πόδια της έχασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι μία 60χρονη γυναίκα πέφτοντας σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων, βάθους 6 μέτρων, σε αγροτική περιοχή της Γαλήνης, λίγο έξω από τη Λάρισα. Η γυναίκα είχε βγει για να μαζέψει χόρτα σε αγροτική περιοχή της Γαλήνης και δεν πρόσεξε το καπάκι του φρεατίου, το οποίο πάτησε άθελά της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

Τις φωνές της άκουσαν περίοικοι που ειδοποίησαν τις αρχές για τη διάσωσή της. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Π.Υ. Λάρισας και της ΕΜΑΚ με 12 άνδρες, καθώς και δυνάμεις της αστυνομίας. Ο ένας εκ των πυροσβεστών κατέβηκε στο φρεάτιο με τη χρήση ειδικού τριπόδου και με τη συνδρομή των συναδέλφων του κατάφερε να ανασύρει ζωντανή τη γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε, ευτυχώς, στο χέρι της, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Περιφέρειας Λάρισας.