Skip to main content

Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία αυτοκινήτου στο Καλοχώρι

Ταυτοποιήθηκε ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε στο Καλοχώρι το 2017. Εντοπίστηκε και το ΙΧ του θύματος.

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης η ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα το Φεβρουάριο του 2017 στην περιοχή του Καλοχωρίου. (Περισσότερα εδώ)

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 38χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 20.00 στις 23 Φεβρουαρίου 2017, ο 38χρονος μαζί με τρεις τουλάχιστον συνεργούς του, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Καλοχωρίου, προσέγγισαν 56χρονο ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρείας, τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του και με την απειλή όπλων του αφαίρεσαν το όχημα.

Μάλιστα, το θύμα είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια, προκειμένου να εντοπιστεί το όχημά του. (Περισσότερα εδώ)

Σύμφωνα με την αστυνομία, τόσο το κλεμμένο αυτοκίνητο, όσο και το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την διάπραξη της ληστείας, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο, βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 38χρονος κρατείται σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης της χώρας για παρόμοια αδικήματα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.