Skip to main content

Πρώην υπάλληλος του θύματος ο δράστης του φονικού στον Αλμυρό

Το πτώμα του άτυχου Αριστείδη Κολοβού βρήκε το πρωί ο γιος του, που πήγε στο σπίτι του πατέρα του καθώς ανησύχησε από την εξαφάνισή του.

Ένας 36χρονος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης της δολοφονίας 64χρονου επιχειρηματία, που βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος, νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο του Αλμυρού Μαγνησίας.

Ο δράστης, πρώην υπάλληλος του θύματος, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, που ανέλαβε την προανάκριση.

Το πτώμα του άτυχου Αριστείδη Κολοβού βρήκε το πρωί ο γιος του, που πήγε στο σπίτι του πατέρα του καθώς ανησύχησε από την εξαφάνισή του, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ρουμπίνη Λεονταρή, ο θάνατός του επήλθε από αιχμηρό αντικείμενο, που έπληξε διάφορα σημεία του σώματός του, προκαλώντας μεγάλη ποσότητα αίματος στο διαμέρισμα και στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και εγκαταλειμμένο στην άκρη του δρόμου. Εικάζεται ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο 36χρονος φέρεται να επικαλείται προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον 64χρονο.