Skip to main content

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Την αυτόφωρη σύλληψη 40χρονου για κλοπή και εξιχνίαση τεσσάρων κλοπών στον Πολύγυρο Χαλκιδικής είχαν οι συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών.

Την αυτόφωρη σύλληψη 40χρονου για κλοπή και εξιχνίαση τεσσάρων κλοπών που έγιναν στον Πολύγυρο Χαλκιδικής είχαν οι συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 13 προς 14 Ιουνίου, ο 40χρονος άντρας χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, διέρρηξε την κεντρική είσοδο του σταθμαρχείου στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων (Κ.Τ.Ε.Λ. στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και από το χώρο των γραφείων αφαίρεσε 3 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Εκδόθηκαν άμεσα ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων ο 40χρονος άντρας εντοπίστηκε την Κυριακή το μεσημέρι στον Πολύγυρο και συνελήφθη.

Από την περαιτέρω προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται σε άλλες 4 περιπτώσεις κλοπών στην ίδια περιοχή.

Συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριο του προηγούμενου έτους έως και τον Φεβρουάριο του 2015 αφαίρεσε από 2 Ιερούς Ναούς και 2 καταστήματα συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.040 ευρώ.

Επίσης, σε χώρο που χρησιμοποιούσε στον Πολύγυρο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα 3 κινητά τηλέφωνα, που είχαν αφαιρεθεί από το σταθμαρχείο του Κ.Τ.Ε.Λ.
Σημειώνεται ότι, ο 40χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.