Skip to main content

Εξιχνιάστηκαν 7 κλοπές δικύκλων από την πόλη των Σερρών

Ένας 21χρονος και ένας 16χρονος είναι οι δράστες κλοπών δικύκλων στις Σέρρες. Αποσυναρμολογούσαν διάφορα εξαρτήματα των δικύκλων και τα μεταπωλούσαν.

Ένας 21χρονος και ένας 16χρονος είναι οι δράστες των κλοπών δικύκλων στην πόλη των Σερρών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία. Οι νεαροί αποσυναρμολογούσαν διάφορα εξαρτήματα των δικύκλων και τα μεταπωλούσαν ως ανταλλακτικά.

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 7 περιπτώσεων κλοπής δίκυκλων μοτοσυκλετών από την πόλη των Σερρών.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ενεργώντας από κοινού και εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, διέπρατταν συστηματικά κλοπές δικύκλων από πυλωτές και πεζόδρομους στις Σέρρες, με στόχο τον παράνομο προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Τα δίκυκλα που αφαιρούσαν τα εγκατέλειπαν σε υπαίθριους χώρους στην πόλη των Σερρών, αφού πρώτα έπαιρναν τα εξαρτήματα που σκόπευαν στη συνέχεια να μεταπωλήσουν ως ανταλλακτικά.

Συγκεκριμένα από την μέχρι τώρα ανάλυση των στοιχείων και την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους, αφαίρεσαν 7 δίκυκλες μοτοσυκλέτες από την πόλη των Σερρών.

Τα αφαιρεθέντα δίκυκλα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε υπαίθριους χώρους κοντά στις οικίες τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.