Skip to main content

Εξιχνιάσθηκαν πέντε κλοπές σε σπίτια στην Πέλλα με λεία 9.000 ευρώ

Πίσω από τις διαρρήξεις κρύβονται δύο Έλληνες, ένας 28χρονος και ένας 22χρονος, που διέρρηξαν πέντε μονοκατοικίες σε τέσσερις περιοχές της Πέλλας.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 5 κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες, που έγιναν τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 29ης Δεκεμβρίου σε περιοχές της Πέλλας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο Ελλήνων, ηλικίας 28 και 22 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα δύο παραπάνω άτομα επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του 28χρονου, προσέγγισαν 5 μονοκατοικίες σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της Πέλλας και με τη χρήση διαρρηκτικού εργαλείου παραβίασαν τις πόρτες ή τα παράθυρα των οικιών και αφαίρεσαν χρήματα και διάφορα κοσμήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 9.000 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

Το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 28χρονου.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.