Skip to main content

Εξιχνιάσθηκαν πέντε υποθέσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη

Πέντε υποθέσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης εξιχνίασε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο. Ισάριθμες συλλήψεις.
Πέντε υποθέσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης εξιχνίασε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, προχωρώντας σε ισάριθμες συλλήψεις.
 
Συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:
 
•Εξιχνίαση κλοπής μοτοσικλέτας
Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ανω Πόλης -  Αγ. Παύλου, 36χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, την 21/22-05-2015, αφαίρεσε μοτοσικλέτα από την περιοχή της Άνω Πόλης. 
 
•Κλοπή εμπορεύματος από υπάλληλο εταιρίας κονσερβοποιίας
Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Εχεδώρου, 50χρονος ημεδαπός, διότι εκμεταλλευόμενος την γνώση του χώρου της ανωτέρω εταιρίας, στην οποία ήταν υπάλληλος, εισήλθε παράνομα σε αυτή και αφαίρεσε διάφορα εμπορεύματα.
 
•Κλοπή αντικειμένων από αποθήκη του Ο.Σ.Ε.
Από προστρέξαντες αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθη, 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος ξημερώματα της 23-05-2015, εισήλθε παράνομα σε αποθήκη του Ο.Σ.Ε., απ’ όπου αφαίρεσε μικροαντικείμενα. 
 
•Κλοπή από σταθμευμένο όχημα
Για το αδίκημα της κλοπής, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (22-05-2015), 35χρονος ομογενής, διότι σε περιοχή του κέντρου της πόλης, διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο, από το οποίο αφαίρεσε (1) ράδιο cd player.
 
•Κλοπή εμπορεύματος από σούπερ-μάρκετ
Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (22-05-2015), 57χρονη αλλοδαπή, διότι αφαίρεσε εμπόρευμα μικρής χρηματικής αξίας από σούπερ μάρκετ, στην περιοχή του κέντρου της πόλης.
 
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.