Skip to main content

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές στη Δράμα - Συνελήφθησαν οι δράστες

Συνελήφθησαν προχθές και χθες στη Δράμα δύο άντρες, ηλικίας 47 και 37 ετών, οι οποίοι διέπραξαν δύο κλοπές σε σπίτια της πόλης.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αρχών, δύο κλοπές από κατοικίες, που διαπράχθηκαν προχθές, στις 17 Μαΐου, το πρωί, στην πόλη της Δράμας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν προχθές και χθες στη Δράμα, δύο άντρες, ηλικίας 47 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, όπως προέκυψε, το πρωί της 17ης Μαΐου, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν από το εσωτερικό δύο σπιτιών στη Δράμα, συνολικά, 3 τηλεοράσεις και 2 ηλεκτρονικές συσκευές, προκαλώντας φθορές σε μία από τις οικίες.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε μία από τις αφαιρεθείσες τηλεοράσεις, η οποία παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη της.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε επίσης μία καταδικαστική απόφαση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.