Σάββατο 26 Μαΐου 2018
x

ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Χειροπέδες σε έξι άτομα στη Κεντρική Μακεδονία για καταδικαστικές αποφάσεις, παράβαση τελωνειακού κώδικα και παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Σε συνολικά έξι συλλήψεις για διάφορα αδικήματα προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 4 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε 45χρονος και επέβαιναν σε αυτό δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 27 και 26 ετών, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει στο όχημα και να μεταφέρουν  έναν 31χρονο υπήκοο Αλβανίας, που είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, με σκοπό την διευκόλυνση της εισόδου του. Κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

- Συνελήφθη χθες το πρωί, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία 59χρονη, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

- Συνελήφθη χθες το πρωί στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, μία 55χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να μεταφέρει συνολικά 90 πακέτα τσιγάρων, που είχε εισάγει παράνομα. Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα της 55χρονης, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ